Avís Legal

De conformitat amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que:

1. Identificació del titular de la web.
La titularitat d’aquesta web és de PLÀSTIC TÉCNIC DE CATALUNYA SL, en endavant PLASTECCA amb NIF B17275348, adreça C/ Aixada, 8, Pol. Ind. Poliger Sud, Sector II , 17854 Sant Jaume de Llierca i e-mail info@plastecca.com

2. Objecte 

Aquesta web, té per objecte proveir d’informació sobre els nostres productes i serveis.

3. Condicions d’ús 

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que Plastecca ofereix a través del seu lloc web i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los per: a. Incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic. b. Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-ilegal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans. c. Provocar danys en els sistemes físics i lògics de Plastecca, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment mencionats.

4. Protecció de dades 

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals en relació el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016, informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioni seran tractades per PLASTECCA en el domicili de  C/ Aixada, 8, Pol. Ind. Poliger Sud, Sector II , 17854 Sant Jaume de Llierca.
Les dades que ens faciliti serán tractades perquè PLASTECCA, a través de correu electrònic, formulari i/o trucada telefónica, pugui posar-se en contacte amb tu per tal  d’oferir-te la informació sol·licitada, gestionar les sol·licituds realitzades i/o enviar-te continguts que siguin interessants per a tu.
Plastecca conservarà les teves dades de caràcter personal mentre no ens comuniquis que vols que les deixem de tractar. Amb caràcter general, t’informem que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i/o portabilitat adreçan-te a info@plastecca.com.

5. Propietat intel·lectual i industrial

 La totalitat del contingut d’aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, sons, marques, logotips o altres elements, així com l’estructura, disseny, combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. No és lícita la seva transformació o alteració, comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol procediment sense l’autorització expressa de PLASTECCA. Només s’autoritzen la descàrrega i l’emmagatzematge de la informació que contenen les pàgines web dels dominis de PLASTECCA al disc dur de l’usuari.

6. Modificacions 

PLASTECCA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix, o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

7. Enllaços 

PLASTECCA no es responsable de la informació de qualsevol tipus que es pugui obtenir a través de links (enllaços) inclosos en la seva web amb la finalitat d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a internet sobre el tema tractat a la pàgina d’origen i en cap cas son un suggeriment o recomenació a l’usuari a visitar les pàgines web de destí, que estan fora del control de PLASTECCA.

8. Dret d’exclusió 

PLASTECCA es reserva el dret de denegar o retirar l’accés a la pàgina web i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, als usuaris que incompleixin aquestes Condicions Generals d’Ús.

9. Generalitats 

PLASTECCA perseguirà el incompliment d’aquestes condicions així com qualsevol utilització indeguda de la seva pàgina web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

10. Modificació d’aquestes condicions i durada 

PLASTECCA pot modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

11. Legislació aplicable i jurisdicció

 La relació entre PLASTECCA i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Olot i/o Girona.

Desplaça cap amunt