Política de Privacitat de Dades

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals en relació el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016, informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioni seran tractades per PLASTECCA en el domicili de  C/ Aixada, 8, Pol. Ind. Poliger Sud, Sector II , 17854 Sant Jaume de Llierca.

Les dades que ens faciliti serán tractades perquè PLASTECCA, a través de correu electrònic, formulari i/o trucada telefónica, pugui posar-se en contacte amb tu per tal  d’oferir-te la informació sol·licitada, gestionar les sol·licituds realitzades i/o enviar-te continguts que siguin interessants per a tu.

Plastecca conservarà les teves dades de caràcter personal mentre no ens comuniquis que vols que les deixem de tractar. Amb caràcter general, t’informem que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i/o portabilitat adreçan-te a info@plastecca.com.

Desplaça cap amunt