Tecnologia

Tecnologia capdavantera en constant renovació

PLASTECCA compta amb tecnologia capdavantera en constant renovació amb un alt nivell d’automatització.

La nostra maquinaria cobreix actualment el tonatge de 35t a 250t amb injectadores hidràuliques i elèctriques. Totes les màquines estan equipades amb robots per automatitzar la producció minimitzant manipulacions. A més comptem amb tots el equips perifèrics necessaris per una òptima qualitat (reguladors de temperatura, atemperadors de motlles, molins a peu de màquina, càmeres d’humidificació, forn per estabilitzar peces).

Així mateix disposem de l’estructura necessària per a treballar els materials més tècnics del mercat. La nostra planta està proveïda d’un equip central de deshumidificació amb recipients independents de control de la temperatura i d’un sistema de transport per buit totalment automatitzat.

A PLASTECCA garantim un procés continu altament estable.

Materials

Plàstics tècnics d’altes prestacions

Materials amb alts requeriments tècnics

Es converteixen en la solució a requeriments industrials. Es treballa amb materials d’altes prestacions sovint amb aditius com fibra de vidre, de carboni, aramides, metalls, minerals, microesferes, lubricants.

Plàstics
d’enginyeria

Plastics d’enginyeria per aplicacions industrials amb requeriments mecanics o tèrmics concrets també aditivats o no, per aconseguir la prestacio desitjada.

Plàstics
commodities

Els anomenats commodities utilitzats per articles de producció de més alt consum amb requeriments de preus superiors que no requereixen tantes exigències tècniques.

Compromís de Futur

També treballem amb materials reciclats de fonts fiables i controlades, amb propietats repetitives i provinents de fonts sostenibles i traçables.

Disposem d’un ampli ventall en constant evolució de materials BIOcompostables, BIOcomposables, BIObasats amb unes propietats cada cop més millorades però basats en matèries orgàniques més sostenibles i que aposten per ser el futur de la utilització actual d’alguns plàstics d’ús massiu.

Exemples

Vols saber més sobre els materials?

Servei global, del concepte al lliurament

Treballem des de l’inici en el seu projecte donant suport en el desenvolupament, prototipatge, enginyeria de construcció de motlles, producció, muntatge i solucions a mida.

Alta qualitat i respecte pel medi ambient, els nostres patrons de treball

En un entorn verd proper al Parc Natural de La Garrotxa, ens mou el respecte i l’afany de protecció del medi ambient. El control de la producció es realitza segons els estàndards ISO 9001.

PLASTECCA, el seu proveïdor de confiança

Volem ser el seu partner per ajudar-lo a impulsar els seus projectes i junts fer-los realitat amb uns valors molt clars de qualitat, transparència suport técnic, fiabilitat en les entregues i compromís amb l’entorn.

Desplaça cap amunt