Qualitat i Medi ambient

Alts standards de qualitat

El nostre background tècnic de més de 25 anys d’experiència en el sector sumat a la nostra política de formació contínua és la màxima garantia de qualitat.

Els nostres “core value” son la traçabilitat seguint l’estàndard FIFO, la formació i un estricte control de qualitat.

Familiaritzats amb els estàndards dels sectors per als que treballem, podem oferir controls de producció amb PPAP, reports 8D, AMFE’s…

Estem certificats segons els estàndards de qualitat ISO 9001 des del 2001.

El passat 2022 vam obtenir també la certificació UBA p1 segons la norma DVGW alemana que ens acredita com a proveïdor avaluat per a la fabricació de peces de POM en sector aixeteria”

En un entorn verd, proper als espais de Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, apostem per la protecció del medi ambient i del nostre entorn social. Per això hem obtingut també el segell d’àmbit europeu LEADER+ per una bona implantació d’accions a nivell econòmic, mediambiental i social.

Ens vols conèixer?

Servei global, del concepte al lliurament

Treballem des de l’inici en el seu projecte donant suport en el desenvolupament, prototipatge, enginyeria de construcció de motlles, producció, muntatge i solucions a mida.

Automatització i tecnologia, les eines per als seus projectes

Apostem per màquines injectores d’última generació, robòtica i perifèrics amb tecnologia de vanguardia. Això ens permet treballar els materials més exigents amb garantia d’alta fiabilitat.

Solucions en articles de plàstic per a tots els sectors en diferents mercats

Des d’articles per a la construcció o maquinària, passant per griferia, cosmètica, sector elèctric o mèdic fins a automoció. Sigui quin sigui els seu sector podem trobar la solució òptima.

Desplaça cap amunt