Política de galetes

Política de galetes

Aquesta Política de galetes explica què són les galetes i com les utilitzem, els tipus de galetes que utilitzem, és a dir, la informació que recopilem utilitzant galetes i com s’utilitza aquesta informació, i com controlar les preferències de galetes.

Per obtenir més informació sobre com utilitzem, emmagatzemem i mantenim segurs les seves dades personals, consulteu la nostra política de privacitat.

En qualsevol moment pot canviar o retirar el seu consentiment de la Declaració de galetes al nostre lloc web.

Obtingueu més informació sobre qui som, com pot contactar-nos i com processem les dades personals en la nostra política de privacitat.

El seu consentiment s’aplica als següents llocs web: Plastecca

Què són les galetes?

Les galetes són petits fitxers de text que s’utilitzen per emmagatzemar petits trossos d’informació. S’emmagatzemen al seu dispositiu quan el lloc web es carrega al seu navegador. Aquestes galetes ens ajuden a fer que el lloc web funcioni correctament, fer-lo més segur, proporcionar una millor experiència d’usuari i entendre com funciona el lloc web i analitzar què funciona i on necessita millorar.

Com utilitzem les galetes?

Com la majoria dels serveis en línia, el nostre lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per diversos propòsits. Les galetes d’origen són majoritàriament necessàries perquè el lloc web funcioni correctament i no recopilen cap de les seves dades d’identificació personal.

Les galetes de tercers utilitzades al nostre lloc web són principalment per entendre com funciona el lloc web, com interactua amb el nostre lloc web, mantenir els nostres serveis segurs, proporcionar anuncis que són rellevants per a vostè i, en general, proporcionar-li una millor i millorada experiència d’usuari i ajudar a accelerar les seves futures interaccions amb el nostre lloc web.

Quins tipus de galetes utilitzem?

Essencial: algunes galetes són essencials perquè pugui experimentar la funcionalitat completa del nostre lloc. Ens permeten mantenir les sessions dels usuaris i prevenir qualsevol amenaça a la seguretat. No recopilen ni emmagatzemen cap informació personal. Per exemple, aquestes galetes li permeten iniciar sessió al seu compte i afegir productes a la seva cistella i pagar de manera segura.

Estadístiques: aquestes galetes emmagatzemen informació com el nombre de visitants del lloc web, el nombre de visitants únics, quines pàgines del lloc web han estat visitades, la font de la visita, etc. Aquestes dades ens ajuden a entendre i analitzar com funciona bé el lloc web i on necessita millorar.

Màrqueting: El nostre lloc web mostra anuncis. Aquestes galetes s’utilitzen per personalitzar els anuncis que li mostrem perquè siguin significatius per a vostè. Aquestes galetes també ens ajuden a fer un seguiment de l’eficiència d’aquestes campanyes publicitàries.

La informació emmagatzemada en aquestes galetes també pot ser utilitzada pels proveïdors d’anuncis de tercers per mostrar-li anuncis en altres llocs web al navegador també.
Funcionals: Aquestes són les galetes que ajuden a certes funcionalitats no essencials al nostre lloc web. Aquestes funcionalitats inclouen incrustar contingut com vídeos o compartir contingut del lloc web en plataformes de xarxes socials.

Preferències: aquestes galetes ens ajuden a emmagatzemar la seva configuració i preferències de navegació, com les preferències d’idioma, perquè tingui una experiència millor i més eficaç en futures visites al lloc web.

La següent llista detalla les galetes utilitzades al nostre lloc web.

 

Com puc controlar les preferències de galetes?

Si decideix canviar les seves preferències més tard a través de la seva sessió de navegació, pot fer clic a “Configuració de galetes” a continuació. Això mostrarà l’avís de consentiment de nou, el que li permetrà canviar les seves preferències o retirar completament el seu consentiment.

Configuració de galetes

A més d’això, els diferents navegadors proporcionen diferents mètodes per bloquejar i eliminar les galetes utilitzades pels llocs web. Pot canviar la configuració del seu navegador per bloquejar/eliminar les galetes. Per obtenir més informació sobre com gestionar i eliminar galetes, visiteu wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Desplaça cap amunt